dålig uppdatering

hejhej
Jag ber om ursäkt för att ja inte uppdaterat bloggen på ett tag, men jag har verkligen inte haft ork. Vincent har varit dålig och är fortfarande riktigt förkyld. Jag har också åkt på förkylning, men får hoppas att det blir bättre för oss båda snart nog.
Idag hade tänkt tagit en promenad men det får bli lite senare mot eftermiddagen, fruktansvärt skönt väder ute och det är alltid bra med frisk luft.
Vincent sover middag just nu och ja hade tänkt passa på att plocka lite faktiskt, ingen större lust men de måste göras ibland det också!
Jag skriver säkert ett inlägg senare, ni får ha det så bra så länge.
kram på er!

promenad

hejhej
Idag blev det en promenad till stan med lillskrutten, handlade lite nya byxor och smått och gott till honom. Han växer ju så himla fort. Skönt väder har det varit idag också, det hade dock blivit kallare när vi gick hem så det var inte så skönt. Men frisk luft är bra!
Vincent sover för fullt, själv ligger jag framför tvn och kollar på let´s dance sen blir det ett varmt bad hade jag tänkt mig.
Ni får ha en trevlig fredagkväll, kram på er1!


Trött kille, 6 månader gammal var han där! :)<3

torsdag

hejhej
Blev inge skrivande igår för jag var så trött och hade fullt upp med andra saker! Fick sovmorgon idag för Vincent sov så länge! Tog det mest lugnt på förmiddagen sen vid 4 kom Vincents pappa och hämtade honom för dem skulle ha kalas där hemma för Miriam. Så under den tiden så har jag faktiskt hunnit varit ner på stan och dammsugit och torkat golven, så nu luktar de rent igen. Riktigt skönt!

Vincent kom precis hem så nu ska jag göra klar han för kvällen och sånt, men tänkte låta han leka ett tag till innan! Ni får ha det så bra så länge!



Vagnen har kommit!

Hejhej
Idag har vi varit och storhandlat med mamma och sen har jag gjort mycket annat också, vagnen har också kommit så var ut på en långpromenad på 2 timmar nu ikväll. Jag är jätte nöjd med den och Vincent verkar vara det han med. Lillskrutten har somnat för natten nu och jag ska ta och göra iordning lite kaffe och nån macka, för börjar bli rätt hungring.
Ni får ha det så bra så länge, tror inte att jag skriver nå mer ikväll men i morgon kommer det ett inlägg!


Bvc besök med skrutten!

Hejhej
Idag har jag och Vincents pappa varit på bvc med vincent, han hade inte gått upp lika mycket som jag trodde men nu väger han ialla fall 8950 gram och är 72 cm lång. Mamma körde oss dit för hon skulle ändå köra min bror till tåget, men vi tog en promenad hem och det var riktigt skönt.
Lillskrutten sover, får se om han sover hela natten men det tror jag inte. Han kommer nog vakna snart igen! Själv sitter jag och kollar på tv och tar det lugnt.


Vi låg och myste lite igår när han kom hem så somnade han :)





Vincent och hans pappa på Bvc :)

Lillskrutten hemma!

hejhej
Idag har man inte gjort så mycket, vaknade vid 11 sen blev det städning! Vid två tiden kom Vincent hem, riktigt mysigt. Han har varit på bra humör hela dagen, så skönt.
Blev tacos nu på kvällningen med syster och bror, i morgon åker ju han tillbaka också.
Nu sitter jag här och väntar på att Solsidan ska börja och Vincent ska bada med moster Emma. Blir tidig kväll idag, för i morgon lär man vara pigg. Vincent ska vara på Bvc i morgon, ska bli roligt och se hur mycket han växt på två månader.


Vincent ungefär 5 månader tror jag han var! :)

Stora killen!

hejhej
Tänk att jag alltid ska vakna hur tidigt som helst när jag är barnledig, det är ju då man ska passa på att sova ut. Idag har våran lilla skrutt namndag och inte bara det utan han blir 8 månader idag också! Tänk vad tiden går fort, helt sjukt!
Min bror är hemma på besök också, får se om Vincent och hans pappa skulle titta förbi en stund senare. Bror saknar ju Vincent så mycket så det skulle vara roligt om han fick träffa han en stund.
Får se vad kvällen har och erbjuda då, vet inte om jag har sån större lust att göra nått heller. Kan vara skönt att bara vara hemma och ta det lugnt också!
Nu blir det en dusch och lite mat, vi får höras senare!

Ny barnvagn till lillskrutten beställd

Här kommer en bild på nya vagnen som jag och gabriel beställt till Vincent, hoppas han blir nöjd men det tror jag nog! Nu har Vincent åkt hem till pappa sin och ska vara där hela helgen, får se vad jag ska hitta på ikväll då. Blir kanske någon Öl med några vänner, blir nog trevligt.


Den här är röd, men vi beställde en helsvart, tror att det blir bättre för annars tröttnar man nog ganska fort! :)

en dålig morgon med lite sömn

hejhej
Ingen rolig morgon alls har jag haft, vaknade kl 6 av att jag hade kraftiga magsmärtor. Kunde varken sitta, ligga eller stå kändes det som, prövade med allt för att smärtorna skulle fungera. Mamma bad mig ringa sjukhuset men jag är så envis och vägra men till slut orkade jag inte nå mer så då ringde jag. Ja och vad tror ni händer då? Mina magsmärtor försvinner.
Lillkillen har ialla fall sovit bra hela natten och sov till kl 10, nu sitter han och kollar på barnpogram och leker. Ska strax bada honom och klä honom för klockan 1 kommer hans pappa och hämtar honom.
Vi ska kolla på ny vagn åt honom också, får se om det blir den jag kollat på, lär höra vad hans pappa tycker.
Ha det så bra idag så skriver jag lite senare.



Bild från förlossningen, här har han precis tittat ut.


toppendag!

hejhej
Min dag har varit så bra idag, Vincent har varit på bra humör hela dagen vilket har varit jätte skönt. Var och handla med mamma vid två tiden, sen blev det en promenad med wicky med barnen, riktigt skönt väder ute faktiskt. Blev tacos till kvällen med wicky, har varit sugen på det hela dagen.
Lillkillen sover för fullt och får hoppas på att han sover hela natten. I morgon ska han till sin pappa och vara där hela helgen, kommer bli väldigt ensamt men det ska nog gå bra!
Nu ska jag kolla lite tv sen sova, ni får ha det så bra så länge så hörs vi i morgon!




En glad liten vincnet :)

sovmorgon

Hejhej
Helt sjukt vad Vincent sover länge, idag vakna han halv 11. Skönt med sovmorgon men det känns som om man sover bort hela dagar! Nyss badat och klätt lillskrutten så nu sitter han här nöjd på golvet och leker med sina leksaker. Idag är det storhandling som gäller, sitter här och väntar på att klockan ska bli två någon gång så mamma kan hämta mig. Man kanske ska passa på att städa lite medans man väntar, då slipper jag det senare idag.

Funderar på att ta en långpromenad senare i eftermiddag, Vincent älskar att åka vagn och sover bäst om han får vara ute i friska luften. Tänk att han är 8 månader på lördag, jag kan inte fatta att tiden gått så fort. Tyckte jag låg på BB nyss men tiden bara rinner iväg. Ne nu ska jag sätta fart lite här hemma och göra lite vettiga saker, men jag skriver nog ett inlägg senare! ha det så bra så länge :)



Första vägningen :) 2742 gram


Lillskrutten badar :)<3

Då var man tillbaka!

Då var man tillbaka i det här med att skriva blogg, kan blir riktigt roligt. Ett stort tack till Sandra Eriksson som fixade en sån fin design åt mig, är riktigt nöjd! Har inte riktigt haft tid eller lust att skriva, därför slutade jag skriva på min andra blogg.

Lillskrutten min har precis somnat, vet inte vad det har varit med honom idag. Grinat i stort sätt hela dagen, antar att det är tänderna! Feber hade han också nu mot kvällningen, men gav han alvedon så får hoppas på att det är bättre i morgon. Idag har vi inte gjort speciellt mycket, mamma var hit en stund och hälsade på men annars har vi faktiskt bara varit inne idag! Nu blir det en varm dusch, sen kolla på tv!


Min lilla älskling <3


Test!

Gör en liten test i sofias blogg! 
Håller på för fullt med hennes design och hoppas hon blir nöjd ;) 

/sandra


RSS 2.0